agost 11th, 2013Brevet 1200, NoticiesAdministrador 0 Comments

El 19 d’agost, des de la població madrilenya d’Algete, es donarà la sortida als 276 participants que hi ha apuntats a la tercera edició de la Madrid-Gijón-Madrid de 1200 km. Prova organitzada per l’UAI (Unión de los Audax Ibéricos) la qual hem de felicitar per aquest èxit en la participació, tan en la quantitat com en la procedència tant repartida, concretament 41 del païs Vasc, 31 de Catalunya, 28 de Madrid, 25 de València, 13 d’Asturies, 10 de Castilla-Lleó, 10 de Castilla-La Mancha, 8 de l’Aragó, 5 de Galicia, 2 d’Andalucia i 2 de les Illes, Els demés son estrangers de 19 països diferents.

Quan tinguem els resultats els podreu consultar en aquesta pàgina. De moment demanem a tots els participants molta precaució en tot el recorregut,  i els desitgem bona ruta.

Comments are closed.

Affiliates
ads
Now add some widgets!