setembre 11th, 2015Noticies, PBPAdministrador 0 Comments

poster PBP 2015Un cop acabada la Paris-Brest-Paris, una manera pràctica de veure els resultats, es analitzar els participants que l’han acabat amb èxit.  Al quadre que segueix hi trobareu el conjunt de tots els participants (5820) seguit per els 5 grups de les diferents sortides, i 14 grups per edats. Després trobareu els 15 grups de les distintes comunitats Autònomes i tres grups del tipus de sortida.

Novament en el conjunt de tots els participants, veiem que els que varen sortir amb 84 hores tenen el percentatge d’èxit més elevat i per edats el grup de 30 a 34 anys, amb un 82,1 % d’èxit s’emporta els honors de ser el de més èxit. Cal destacar que 1 dels 3 participants de 80 anys la va acabar.

Per Comunitats Autònomes els Valencians amb 1 sol abandonament entre els 29 participants estan al capdavant amb un 96,6% d’èxit, seguits per Madrid amb 94,1%, Castella-Lleó amb 92,3%, Catalunya amb 91,9%, etc. Els que tenen el 100% no és significatiu per el baix nombre de participants.

Entre els 241 participants de totes les comunitats Autònomes, el que van sortir amb 80 hores van teneir més èxit que els de 90 i 84 hores.

En resum: els resultats dels nostres participants (88,4% d’èxit) han estat molt millors que els del conjunt de participants (76;7% d’èxit), lo qual ens alegra i ens dona prestigi sobre la qualitat dels nostres organitzadors i dels nostres brevets preliminars, encara que moltes vegades ens queixem de que son d’una duresa exagerada, avui ens proporcionen els millors resultats.

En nom de tot l’equip de Randonneurs Catalunya, volem donar  les gracies als Clubs Organitzadors, als responsables de les organitzacions dels brevets, als seus voluntaris i a tots els participants per aquesta participació a la Paris-Brest-Paris tant èxitosa .

Francesc Porta Torras  (president Randonneurs Catalunya)

resum PBP 2015 per grups

Comments are closed.

Affiliates
ads
Now add some widgets!