juliol 22nd, 2016Nit lluna plena, NoticiesAdministrador 0 Comments

logo nit llunaEl dissabte dia 16 de juliol va fer una tarda esplèndida per anar en bici, no feia vent ni xafogor, un cel serè va donar pas a una lluna, encara a falta de dos dies per fer el ple era lluminosa. Dels 33 inscrits 32 van prendre la sortida, des de la Plaça Alfred Figueras de Sant Fruitós de Bages, allà el regidor d’Esports, en Tomas Casero, va animar els participants a afrontar aquest repte, tot recordant les mesures de seguretat per circular de nit.  El control de Cercs, km 56 va anar a càrrec de l’organització, van arribar molt concentrats la gran majoria dels participants, allà hom preveia que en el Refugi se’ls presentaria la feina de cop, els primers van arribar a les 10:45 i l’últim a les 00:35.  Cap establiment obert a Prats de Lluçanès, així és que el control ha de ser fotogràfic. Finalment l’arribada es va allargar fins dos quarts de nou per un despiste al sortir de Prats que, per esmenar-la, va costar una volta de 20 km.

Podeu  veure l’album de fotos de l’Angels i l’Àlex, així com consultar els resultats;

Album de Fotos Nit de Lluna Plena 2016,

resultats nit lluna 2016

Comments are closed.

Affiliates
ads
Now add some widgets!