gener 20th, 2017NoticiesAdministrador 0 Comments

La Festa Randonneur 2016 es celebrarà el diumenge dia 5 de febrer 2017, en el Restaurant Can Ferrer del Barri de Torruella de Baix a Sant Fruitós de Bages. Aquest Restaurant es troba a peu de l’antiga carretera de Manresa a Vic N-141c, km 7. Podeu guiar-vos amb el croquis adjunt, per més informació a la web del Restaurant www.canferrer.com , les coordenades GPS: N 41.75813, E 1.98587.

L’organització va a càrrec de la Penya Ciclista Bonavista i Randonneurs Catalunya, amb la participació del Club Ciclista Planenc, Sprint Ciclo Club Pobla, Club Ciclista Granollers, Comissió de Cicloturisme de la FCC, Club Ciclista Gracia i la Secció Ciclista de l’Ateneu Popular de La Fuliola.

La Festa començarà a les 13:30 amb la recepció dels assistents. A les 14:00 ocuparem les nostres respectives taules i començaran a servir el menú, que anirem combinant amb el repartiment dels diferents Premis entre plat i plat. La Festa continuarà fins les 17:30 aproximadament.

Menú:

  • 1er Plat: Entrant pica-pica: Torrada amb Jabugo, escalivada amb anxoves, mini croquetes de pernil, “nyokis” a la romana, llagostí cruixent amb romesco, salmó marinat, rotlle de full amb xistorra, pop gallec a la vinagreta, raves fregides i “fideuá”
  • 2º Plat: Per escollir entre; Farcellets de Mero amb verdureta (peix) o Espatlla de xai al forn amb guarnició (carn)
  • Pastis, vins del Bages, aigua, cava y cafè

El segon plat s’ha de triar (peix o carn) al fer la reserva.

La data màxima per a inscriure’s: dimarts dia 2 de febrer 2017.

El menú te un cost de 28,00 €,

Per als més petits hi haurà un menú especial amb un import de 12,00 €.

Reserves: pcbonavista@hotmail.com indicar el nom, el segon plat (peix o carn) de cada comensal i enviar el comprovant del ingrés de 28 euros, al compte del BBVA: ES72 0182 4143 2002 0173 3020 a nombre de Penya Ciclista Bonavista. Les inscripcions finalitzen el dia 2 de febrer 2017.

Per a consultes al telèfon: 938734491 (Ignasi Solernou)

PREMIS I GUARDONS A REPARTIR

Doble Super Randonneur 2016

Super Randonneur Internacional

Randonneur 5000 i Randonneur 10000

Super Randonnée Prepirineu y altres Super Randonnées

Volta CR a Catalunya, Diagonals Ibèriques,  Ruta Lepertel permanent

Nit de Lluna Plena

Premis Randonneur

Premis Esprint

Premis Jussà

Més informació

 

Gracies por la vostre assistència.

Comments are closed.

Affiliates
ads
Now add some widgets!