juny 8th, 2018Nit lluna plena, NoticiesAdministrador 0 Comments

logo nit llunaJa tenim operativa la inscripció a la Nit de lluna PLena 2018, aquest any serà l’últim dissabte del mes de juliol amb una Nit il·luminada per un 99% del disc Llunar. Continuem, com els anys anteriors, oferint el sopar de Mitja Nit al Refugi del Coll de Merolla a peu del nostre itinerari. El import de la inscripció es el mateix dels anys anteriors; 20 euros que donen dret a participar a la Nit de Lluna Plena, un Carnet de ruta amb Mapa i Rutómetre, el Sopar al Refugi Coll de Merolla, i si s’acaba tot el recorregut, tindreu la homologació de l’excursió, la Medalla especial Nit de Lluna Plena  i  200 punts per els Premis Jussà.

Per més informació i inscripcions seguiu aquest enllaç

Comments are closed.

Affiliates
ads
Now add some widgets!