Actes Socials

En aquest apartat trobareu alguns dels Actes Socials, relacionats amb el Mon Randonneur, per ampliar la informació cliqueu sobre el nom de cada un dels Actes Socials.

Festa Randonneur. Organitzada per Randonneurs Catalunya. Es fa el lliurament als Clubs i Participants de tots els guardons que han guanyat. Se celebra entre finals de gener i primers de febrer.

Festa de Pasqua a Provença. Organitzat per la Federació Francesa de Cicloturisme, (FFCT).  Es una concentració anual que es celebra cada any per Setmana Santa, entre el divendres i el dilluns, en una població de Provença. L’Audax Club Parisien hi recepciona, el diumenge de Pàsqua, els participants de la Fleche Velocio, la Flechette Velocio i les Traces Velocio.

Aplec Flecha Ibèrica. Organitzat per el Club Ciclista Yepes (Toledo), Un cop acabada la Flecha Iberica es concentren tots els participants d’aquesta proba, per fer el repartiment de guardons. Es celebra els anys senars per setmana Santa.

Lliurament de Recompenses. Organitzat anualment per L’Audax Club Parisien a mitjans de gener, ve a ser com la nostre Festa Randonneur, és especialment interessant l’any després de PBP, ja que es fa el lliurament de les homologacions, medalles i altres premis.

Presentació Paris Brest Paris. L’any de PBP després de la Remise de Récompenses, l’ACP fa la presentació d’aquesta proba, amb la participació de la Flor i Nata del Cicloturisme i l’equip Organitzador.

Cerimonia de Clausura Paris Brest Paris. Una hora després de tancar el control d’arribada, L’Audax Club Parisien organitza els actes de Clausura d’aquesta proba, la qual acaba amb un Vi d’honor i la degustació d’un enorme Paris Brest.