Festa Randonneur

La Festa Randoneur s’organitza  amb motiu del repartiment de premis i trofeus a Clubs i participants guardonats, fent que aquest lliurament es faci en el context d’una Gala, envoltats de tots els companys. Trobem altres aspectes socials d’aquesta Festa Randonneur tant o més importants; Es un retrobament de companys, aquest cop en el transcurs d’un dinar o un sopar. Reuneix familiars que normalment viuen el cicloturisme des de la llunyania. Serveix per fer saber els trets més importants de la nova temporada que està a punt de començar.

La Festa Randonneur està Organitzada per Randonneurs Catalunya amb Col·laboració amb un Club Organitzador,  es procura que cada any sigui en un lloc diferent, s’acostuma a celebrar a la població on hi ha la seu del Club Col·laborador.

La data s’escau en un dia entre l’últim cap de setmana de gener i el primer de febrer de cada any.

Els guardons a repartir poden anar des de un simple Carnet de ruta homologat fins a un trofeu d’algun Premi, passant per medalles, diplomes, reconeixences, plaques record, trofeus i copes,

  • Reconeixences: Quadruple, Triple i Doble Super Randonneur, Randonneur 5000, Randonneur 10000. Super Randonneur Internacional.
  • Homologacions: Fleche Velocio, Super Randonnée Prepirineu, Altres Super Randonnée, Volta CR a Catalanya, Diagonals Ibériques, Diagonal Internacional Vélocio Jussà, Nit de lluna Plena, Ruta Lepertel permanent, Brevets 1200 i més.
  • Premis: Premis Randonneur, Premis Esprint, Premis Jussà.

Podeu veure els guardonats en la Festa del 2013 i la del 2014 clicant sobre l’any.

La propera Festa Randonneur 2016 se celebrarà a Sant Fruitós de Bages, el diumenge dia 5 de febrer del 2017, al Restaurant Can Ferrer, Carretera N-141-c km 7

Informació Festa 2016

ALBUMS FESTA RANDONNEUR