Reconeixements

Aquí trobareu una descripció breu i els enllaços dels Reconeixaments que poden obtindre els Randonneurs o els Clubs a que pertanyen.

Super Randonneur. Distinció oferta per l’ACP. La medalla és optativa. Cal haver fet en el mateix any 4 brevets; un de 200, 1 de 300, 1 de 400 i 1 de 600 km. Més informacío clicant aquí.

Randonneur 5000. Distinció oferta per l’ACP, compren Medalla i Diploma. Cal fer en 4 anys, comptats dia a dia, un total de 5000 km, en unes probes concretes. Més informació clicant aquí.

Randonneur 10000. Distinció oferta per l’ACP, compren Medalla i Diploma. Cal fer en 6 anys, comptats dia a dia, un total de 10000 km, en una seria de probes concretes. Per més informació cliqueu aquí  Randonneur 10000

Premis Randonneur. Distinció oferta per Randonneurs Catalunya. Tres categories: Organitzadors, Participants i Clubs, hi entra totes les probes a nivell estatal. Per més informació cliqueu aquí Premis Randonneur

Premis Jussà. Distinció oferta per Randonneurs Catalunya amb dues categories Participants i Clubs, hi entren les probes Randonneur organitzades a Catalunya junt amb altres probes i la Festa Randonneur. Per més informació cliqueu aquí  Premis Jussà

Premi Francesc Porta. Distinció oferta per el President de Randonneurs Catalunya, va lligat en l’àmbit de la Flecha Ibérica, el guanya el participant més jove i el de més edat d’un equip en concret. Per més informació cliqueu aquí.

Premis Esprint. Distinció oferta per Randonneurs Catalunya. Es un reconeixement a un participant, club o organitzador que es distingeix per alguna virtut remarcable. Hi ha diverses categories depenent de la virtut destacada. Per més informació cliqueu aquí.

Actualitzat febrer 2015